Dit is LinkeSoep.nl 06 42068248 info@DitIsLinkeSoep.com

LinkeSoep

pop-up eetcafe

soup - burgers - salad - art

organic,local,fair-trade,anti-foodwaste

Meer infoReserveren

Food Filosofie

Met liefde staan wij voor jou in de keuken! Bij het uitzoeken van onze ingrediënten houden wij rekening met de impact op de natuur, het milieu, de boer en de maatschappij. We baseren onze keuzes op vier principes:

(1) Biologisch: Omdat wij ons inzetten voor eerlijkere en milieuvriendelijkere voedselketens en landbouw.

(2) Streek: Omdat we lokale ondernemers extra willen ondersteunen.

(3) Fair-trade: Omdat we het belangrijk vinden dat de boer en alle ketenpartners een eerlijke prijs voor hun product krijgen.

(4) Anti-foodwaste: We kopen ‘rest-partijen’ om te voorkomen dat voedsel verspilt wordt, tevens ontvangt de ondernemer dan een eerlijke prijs.

Onze gerechten zijn samengesteld uit producten van lokale boeren, die samenwerken met de natuur en geen pesticiden en kunstmest gebruiken. En uit producten van de biologische groothandel. We werken met seizoensproducten en wanneer een boer een grote hoeveelheid van een product ‘over’ heeft, kopen wij het voor een goede prijs op. Daarom blijft ons menu variëren!

We kijken naar ingrediënten en producten met een creatieve blik en creëren steeds weer nieuwe heerlijke smaakcombinaties afgewisseld met klassiekers. We proberen de juiste balans te vinden tussen idealisme, realisme en het runnen van een eetcafé 😉